Fristående villa till salu i Almuñécar

Property ID: SOLGTGRA-MI020

€0

€/m2


257
2
beds
2
baths
1211
plot

RIKTIGT BRA KÖPTILLFÄLLE. PRISET SÄNKT FRÅN 225,000€ TILL 210,000€.

Unik möjlighet att förvärva en poolvilla med fantastisk utsikt och inom 10 minuters bilfärd till Almuñécars strand och centrala delar. Mycket välskött fastighet med stor egen vatten-deposit, samt en mycket fin fruktträdgård.

Villan är uppdelad i två plan och på övre delen har ni en boendedel med ett sovrum med inbyggda garderober, ett badrum med dusch och tvättmaskin, öppen planlösningen med kök och vardagsrum. Här har ni även ett fantastiskt pool-område, med både havsutsikt och härlig utsikt utöver bergen. På den stora terrassen finns även utomhusdusch, förråd och ett mysigt utomhuskök med grill och bardisk, ett perfekt ställe att underhålla sina gäster.

Vi går nerför trappan och hittar den första av två, välskötta fruktträdgårdar. Här ligger det andra boendet, med ett sovrum och ett badrum med dusch. Ni hittar även en stor källare med stora möjligheter och förvaringsutrymmen, här har ägaren påbörjat en spa-avdelning. Väl ute ur källaren, går vi ned en trappa till och hittar där den andra välskötta fruktträdgården.

När man bor här, är bil ett måste. Det tar knappt 10 minuter till Almuñécars centrum och dess härliga stränder. Det tar en timme till Malaga flygplats med bil, men det finns också regelbunden busstrafik från Almuñécar. Det finns en 18-håls golfbana i Salobreña, bara 30 minuters bilresa från huset. På vintern har du bara en och en halv timmes bilresa till Granada med skidåkning i Sierra Nevada, det bästa av två världar.


Funktioner

Features

 • dresser-wardrobe
  Inbyggda garderober
 • Privat terrass
 • Takterass
 • dresser-drawers-5
  Förrråd

Garden

 • Privat trädgård

Parking

 • Privat parkering

Pool

 • Privat pool

Views

 • Bergsutsikt
 • Havsutsikt

Beläget i

Prisvärdhet

Beräkna dina månatliga bolånebetalningar

Din beräknade månadsbetalning

Bli förkvalificerad

Inköpskostnader

Vår kostnadskalkylator ger en uppskattning av alla kostnader som är involverade i att köpa ett hus i Spanien. Använd dessa siffror endast som en riktlinje: de faktiska siffrorna kommer att variera beroende på fastighetens läge och vilken bank du väljer, bland andra faktorer. Till summan måste du lägga till dina bolånebetalningar och comisión de apertura om din bank debiterar det.

Totala utgifter

Du kanske gillar dessa fastigheter också