Fristående villa till salu i Almuñécar

Property ID: SOLGTGRA-542

€769,000

4,689 €/m2


164
4
beds
2
baths
453
plot

Fantastisk villa med privat pool, belägen i det lugna området "Los Pinos". Fantastisk 180° utsikt över Medelhavet, bukten och stranden.

Huset tillhör en konstnär och är byggt i en modern skandinavisk stil med stora glaspaneler som skapar en harmonisk helhet mellan villans interiör och terrasser, privat pool och trädgård.
Villan är sluttande ner mot havet och terrasser i 3 nivåer.

Högst upp i entrén finns ett generöst vardagsrum/studio med pentry och panoramafönster mot havet. På samma våning finns ett härligt stort sovrum, inbyggda garderober, terrass och toalett-badrum.

På det nedre planet finns ett stort och ett litet sovrum, toalett, badrum och en öppen bottenvåning med vardagsrum, matsal och kök. Det finns panoramafönster och skjutdörrar ut till den stora terrassen med pool och tillgång till annexet och trädgården.

Annexet är ett rum som sovrum. Här kan man gömma sig från resten av villan, med bara utsikten över havet och de tropiska fruktträden i trädgården. Annexet har också en liten terrass.
I slutet av trädgården hittar du en stor konstgräsmatta och en uteplats med bord och stolar.
Villan ligger bara några minuter från stränderna och det levande centrumet med shoppinggator och strandpromenader.


Funktioner

Features

 • dresser-wardrobe
  Inbyggda garderober
 • Privat terrass

Garden

 • Privat trädgård

Parking

 • Privat parkering

Pool

 • Privat pool

Setting

 • Nära till havet
 • shanty-house-village-1
  Nära till stan

Views

 • Havsutsikt

Beläget i

Prisvärdhet

Beräkna dina månatliga bolånebetalningar

Din beräknade månadsbetalning

Bli förkvalificerad

Inköpskostnader

Vår kostnadskalkylator ger en uppskattning av alla kostnader som är involverade i att köpa ett hus i Spanien. Använd dessa siffror endast som en riktlinje: de faktiska siffrorna kommer att variera beroende på fastighetens läge och vilken bank du väljer, bland andra faktorer. Till summan måste du lägga till dina bolånebetalningar och comisión de apertura om din bank debiterar det.

Totala utgifter

Du kanske gillar dessa fastigheter också