Fristående villa till salu i Almuñécar

Property ID: SOLGTGRA-MI015

€0

€/m2


80
3
beds
1
baths

RIKTIGT BRA ERBJUDANDE, PRISSÄNKT FRÅN 128,000€ TILL 108,000€.

Terrasshus med härlig utsikt över bergen och endast fem minuters promenad till stranden, knappt tio minuter till en stor supermarket. Beläget i ett lugnt område, med lätt åtkomst till tillfartsvägar.

Huset har tre sovrum och ett badrum, ett stort vardagsrum och ett fullt utrustat kök med både disk- och tvättmaskin. I anslutning till köket har ni utgång till terrassen, där ni kan sitta och njuta av lugnet och utsikten medan ni äter en god middag. Det finns ytterligare två terrasser i anslutning till den terrassen, som ni kan disponera. Total yta är 80 kvm och inkluderar terrassen.

Närområdet erbjuder apotek, restauranger, caféer och supermarket. Till centrala Almuñécar har ni 20 minuters promenad, där erbjuds allt ni kan behöva. Almuñécar ligger en timme från Malagas flygplats med bil, det går även regelbundna turer med buss från Malaga till Almuñécar. En 18-håls golfbana ligger strax utanför Salobreñas centralort och det tar endast 25 minuter med bil dit. Under vinterhalvåret har ni endast en och halv timmes bilfärd till Granada och skidåkning i Sierra Nevada, det bästa av två världar.


Funktioner

Features

  • Privat terrass

Views

  • Bergsutsikt

Beläget i

Prisvärdhet

Beräkna dina månatliga bolånebetalningar

Din beräknade månadsbetalning

Bli förkvalificerad

Inköpskostnader

Vår kostnadskalkylator ger en uppskattning av alla kostnader som är involverade i att köpa ett hus i Spanien. Använd dessa siffror endast som en riktlinje: de faktiska siffrorna kommer att variera beroende på fastighetens läge och vilken bank du väljer, bland andra faktorer. Till summan måste du lägga till dina bolånebetalningar och comisión de apertura om din bank debiterar det.

Totala utgifter

Du kanske gillar dessa fastigheter också