shutterstock 284528591 - Ronda, Malaga

Bostad till salu i Malaga province

Upptäck tomter och nya bostadsutvecklingar Malaga province

Rekommenderad
prive
2 bedrooms · 2 bathrooms · 80 m²
€395,000 - €999,900
REF. ID: PROCSW-RDH020
Nyproduktion Rekommenderad

Fastigheter till salu i Malaga province

Displaying 1 - 12 of 12407 properties

Your guide to Malaga province

content_copy Introduktion

Malagaprovinsen är, tillsammans med provinser som Cadiz, Sevilla, Cordoba och Granada, en del av den Andalusiska region, som inkluderar det mesta av det sydliga Spanien. Malaga provinsen är konceptet av allt, vad som är sydspanskt – på ett bra sätt! I Malaga provinsen hittar du såväl läckra sandstränder som båtklubbshamn inne i själva Malaga stad, vackra orörda naturområden med höga berg ,samt historiska minnesmärken och sevärdigheter. Malaga har ett tydligt prägel över att ha varit hemstad för många olika kulturer igenom årtusender, och detta bidrar till att skapa dess unika atmosfär i och runt Malagas stad.

Du kommar att bli förälskad i Málaga

Malaga provinsen är främst centrerad I själva Malaga stad, men du kan enkelt hitta en villa eller ett radhus eller lanthus, om du inte vill bo helt I centrum. Du vill fortsatt ha lätt tillgång till Malaga centrum, var du än befinner dig I Malagaprovinsen.

Men vill du däremot bo I Malaga, vill Bostad-Utland också garn hjälpa dig med att finna den rätta lägenheten eller det perfekta byhus, allt efter dina ónskninar till storlek, disposition och plats. Och önskar du att bygga dig ditt eget hus, kan du tryggt kontakta oss så kan vi visa de byggtomter som finns.