shutterstock 520010632 - Sevilla, Andalusia

Bostad till salu i Andalucia

Upptäck tomter och nya bostadsutvecklingar Andalucia

Rekommenderad
PROCSW-PII
2 bedrooms · 2 bathrooms · 70 m²
€266,000 - €548,000
REF. ID: PROCSW-PII047
Nyproduktion Rekommenderad
Rekommenderad
2 bedrooms · 2 bathrooms · 176 m²
€303,000
REF. ID: PROCSW-LIF009
Nyproduktion Rekommenderad

Fastigheter till salu i Andalucia

Displaying 1 - 12 of 12837 properties

Your guide to Andalucia

content_copy Introduktion

Andalucía är namnet på den sydligaste  provinsen i Spanien som har städer som Sevilla, Cordoba, Granada och Málaga. Den berömda spanska sydkusten, med populära Costa del Sol är också en del av den omfattande andalusiska region. Det är närmast en garanti på att du kan hitta ditt nya drömhus i Andalusien – och Bostad-Utland.se hjälper gärna till!

Naturaleza, cultura, gastronomía – sol y playa...

...Andalusien har det hela! Från underbar natur i form av  frodiga grönområden inåt landet till läckra och inbjudande sandstränder med  fin vit strand – Andalusien kan bjuda på såväl stadsliv som strandliv, lantliv och med kultur och dess historia. Och det sydspanska köket är helt ett kapitel för sig. Njut av deras tapas och pintxos på deras barer och krogar i Sevilla, där specialiteten är jamón ibérico, den berömda spanska ”pata negra” skinkan eller åk mot Gibraltar och ät nyfångad färsk fisk i de små fiskebyarna.

Upplev  den mest enastående, klassiska och historiska arkitektur i det vackra Cordoba, och missa inte att se Picassomuseet i Malaga, som också har den berömda tjurfäktningsarenan som Picasso har återgett i flera av sina konstverk. Titta och njut av de lyxbilar och de enorma yachter i Marbella, eller åk inåt landet och njut av de naturområden de har ridande elller på cykel. Bostad-Utland.se hjälper gärna med att hitta villa, lanthus, lägenhet, radhus eller din egen tomt där du kan bygga ditt drömhus i andalusien!