Villa for sale in Ibiza (city)

Property ID # BJU110442

€9,850,000

9,399 €/m2

Details

Living area
1048m2
Plot size
2478 m2
Beds
8
Baths
12

About the property

Den här fantastiska villan ligger i en av de mest eftertraktade urbaniseringarna, Vista Alegre.
Det är en magnifik bostad på 1048 m2 som ligger på en 2470 m2 stor tomt och villan har 772 m2 terrasser med en sagolik utsikt över havet och imponerande solnedgångar.
Denna exceptionella villa överträffar det mesta när det gäller arkitektur, hög kvalitet och den har en iögonfallande infinitypool som är designad för att dra fördel av sin frontlinje.

Denna stora egendom består av en huvudvilla, pensionat och ytterligare en studiolägenhet och med totalt 8 rum med eget badrum, modernt och rymligt vardagsrum, matsal och kök och en egen privat biosalong. Villan har flera terrasser och utomhusområden som erbjuder oändliga möjligheter. Med sin gränslösa panoramautsikt över havet är detta ett jordiskt paradis på en exklusiv destination, där en ultimat lyx väntar.
Egendomen är byggd med de bästa materialen. Den är utrustad med luftkonditionering, golvvärme och säkerhetssystem. Poolen är 180 m2 och det finns ett SPA-område med en inomhuspool. Garage för 4 bilar.

Urbaniseringen Vista Alegre ligger i Es Cubellsområdet och det är en av de bästa urbaniseringarna på ön. Det ligger nära alla tjänster – den välkända och moderna Beach Restaurant Es Torrent ligger 5 minuter bort med bil och villan ligger 10 minuter bort från flygplatsen. Närmaste mataffär och närmaste restaurang ligger 8 minuter bort. Den närmaste byn San Josep med all infrastruktur kan nås på 12 minuter. Urbaniseringen bevakas 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan med en grind och en dörrvakt samt att säkerhetsföretagen patrullerar på natten.
När du lämnar urbaniseringen befinner du dig omedelbart i naturen som inbjuder till vandring och cykling.

Denna plats erbjuder en fantastisk kombination av integritet, säkerhet och enkel tillgång till Ibiza livliga nattliv.


We offer a complete real estate service and can showcase all available properties in Spain, through our large network of banks, builders, and local realtors.

For more inspiration visit our blog or read our area guides.

Use our search agent and let us find and send you all the right properties directly to your mail.


Features

Climate control
  • Air conditioning
  • U/F Heating
Setting
  • Close to marina
  • Close to sea
  • Close to town
Parking
  • Garage
Features
  • Guest house
Pool
  • Indoor pool
Views
  • Sea view


Affordability

Calculate your monthly mortgage payments

Your est. monthly payment

Get Pre-Qualified

Purchase expenses

Our Expenses Calculator will provide an estimate of all costs involved in buying a house in Spain. Use these figures as a guideline only: the actual figures will vary according to the property's location and the bank you choose, among other factors. To the total, you must add your mortgage payments, and comisión de apertura if your bank charges it.

Total expenses

Contact us

Do you have any questions or would you like to know more about this property? Send us a message.

Sascha Rudkjøbing Area Manager
Subscribe to the newsletter and secure the best properties!