Villa for sale in Ibiza (city)

Property ID # BJU110441

€5,800,000

8,467 €/m2

Details

Living area
685m2
Plot size
920 m2
Beds
5
Baths
6

About the property

Från denna oas av lyx, med utsikt över Medelhavet och med öppna vyer till Formentera. Här kan man njuta av allt det goda livet har att erbjuda.
Denna arkitektoniska juvel har verkligen allt man kan önska med sina moderna, eleganta och djärva linjer och med en lyxig finish. Villan är byggd med enbart de bästa materialen och har en yta på 685 m2 byggd på en tomt på 920 m2. Villan består av 5 sovrum, 6 badrum, en komplett italienskt designat kök, vardagsrum och flera terrasser. Det bästa är sparat till sist, för på Ibiza är inget boende komplett om det inte finns en plats för utomhusliv och den här villan kommer inte att göra dig besviken.
Villan har en takterrass med ett imponerande relaxområde, fantastisk utsikt och en privat pool som mäter 13 x 5 meter. Oavsett om du vill ha en lugn och ro eller en kväll med gäster så är denna rymliga takterrass med utsikt över Ibiza och havet helt magisk. Du kommer att känna dig som du är på toppen av världen!
Villan är utrustad med luftkonditionering, golvvärme, öppen spis och säkerhetssystem. Det finns ett garage för 3 fordon.

Villan ligger bara 3,5 km från öns centrum och alla tjänster.
Flygplatsen ligger 6,5 km från villan. Läget erbjuder en fantastisk kombination av avskildhet och säkerhet och med enkel tillgång till Ibizas livliga nattliv.
Med sin panoramautsikt över havet, är denna lyxvilla i Ibiza ett paradis där maximal lyx väntar dig.

Kontakta oss för mer information om denna fantastiska fastighet.


We offer a complete real estate service and can showcase all available properties in Spain, through our large network of banks, builders, and local realtors.

For more inspiration visit our blog or read our area guides.

Use our search agent and let us find and send you all the right properties directly to your mail.


Features

Climate control
  • Air conditioning
  • Fireplace
  • U/F Heating
Setting
  • Close to marina
  • Close to sea
Parking
  • Garage
Pool
  • Private pool
Views
  • Sea view


Affordability

Calculate your monthly mortgage payments

Your est. monthly payment

Get Pre-Qualified

Purchase expenses

Our Expenses Calculator will provide an estimate of all costs involved in buying a house in Spain. Use these figures as a guideline only: the actual figures will vary according to the property's location and the bank you choose, among other factors. To the total, you must add your mortgage payments, and comisión de apertura if your bank charges it.

Total expenses

Contact us

Do you have any questions or would you like to know more about this property? Send us a message.

Sascha Rudkjøbing Area Manager
Subscribe to the newsletter and secure the best properties!