Om oss

Bostadsmäklare sen 2005

Bostad-udland.se har gett sina kunder en enastånde bostadsrådgivning i Spanien i över 10 år.

Fastighetsförmedlingstjänster i Spanien

Vi ger råd och representerar våra kunder i samband med köp eller försäljning av egendom i hela Spanien.

Our values

www.homes-abroad.net is a values-driven organization. Here is what we believe in.

Vi sätter värde på våra kunder, fokus - bör och ska vara att uppnå det bästa möjliga pris och få igenom ett bra och ett säkert bostadsavtal.

Vi sätter värde på våra medarbetare/mäklare. Vi vill samarbeta nära med varje partner för att maximera deras kapacitet som mäklare.

Vi vill sätta värde på vår verksamhet genom att samarbeta med de bästa mäklarna på marknaden, med dom som har en betydande storlek och ”know-how”.

Bostad-utland.se drivs av kompetenta personer som är specialister, på var och ens område. Vår verksamhet bedriver en professionell fastighetsförsäljning.

Bostad-utland.se sätter kompetens och kvalitet främst. Detta gäller alla våra medarbetare, som alla har många års erfarenhet på den spanska fastighetsmarknaden.

Alla våra medarbetare får en kontinuerlig utbildning angående vårt koncept och blir ständigt uppdaterade på förändringar i lagstiftning och förordningar på området, både lokalt och nationellt.

Att köpa eller sälja din bostad är det viktigaste valet för de flesta. Med stor respekt tar vi emot detta uppdrag och våra kunder kommer alltid att känna att vi är 100% engagerade i deras bostadsförsäljning. Vi är våra kunders personliga rådgivare och sparringspartner.

Vi strävar ständigt efter att förbättra vår affärspraxis och vårt koncept. Vi lyssnar alltid och lär oss av våra kunder så att vi ständigt förbättrar vår service, vårt koncept och våra produkter.

Vårt mål är att bidra till att förbättra branschen och vi strävar efter att ligga i framkant med alla ting och fokuserar på kvalitet och ansvarighet.

Vi har en kund-orienterad affärsmodell. Kunden ska kunna känna att Bostad-utland.se är en öppen och tillgänglig mäklarfirma. Våra mäklare och medarbetare kan ställa upp när som helst för kundernas behov.

Våra mäklarkontor ligger alltid centralt beläget i lokalområdet, så att våra kunder har möjlighet att träffa oss när de önskar och vill.

Bostad-utland är alltid tillgänglig både via telefon och mail när behov finns. Vår hemsida är utformad för att kunna ge råd och hjälpt snabbt, när det så önskas.

Bostad-utland.se har sen början varit känd för att ha en kreativ och innovativ profil. Innovativ design och kreativitet är något vi jobbar med hela tiden, och vi kommer att fokusera på det ännu mer i framtiden för att ge alla våra kunder den bästa upplevelsen och känna sig trygga i bostadsköpet. Både ”online” och ”offline”.

Vi har en praktisk inställning till saker och ting och fokuserar på att innovation bör och ska alltid vara till fördel för kunden.

Föreningen av International Property Professionals

Homes-abroad.net is a member of The Association of International Property Professionals (AIPP) – a sign of confidence in international property.

Föreningen av International Property Professionals (AIPP) finns för att förbättra standarden för profesionalismen på den internationella fastighetsmarknaden. När du ser att ett företag är medlem i AIPP innebär det att de har blivit granskade och godkända och att de frivilligt har accepterat att följa och är bundna till branchens Code of Conduct.