Vad är 12-3 andels egendom?

BB Housefinding SL (Homes-abroad.net) welcome you our brand new housing concept in Spain

Vad är 12-3 andels egendom?

Nu kan du bli delägare i tre lyxiga semesterbostäder i Spanien. Du har en del av ägandet tillsammans med 11 andra familjer som delar alla kostnader och användning av samtliga fastigheter.

3 semesterhus samlade i en gemenskap - en sammanslutning av ägare.

Ägarföreningen har 12 medlemmar (personer / familjer). Varje person / familj äger 1/12 av de 3 fritidshus

Varje person / familj kan varje år boka upp till 18 veckors semester för eget bruk eller för användning av vänner och familj.

All daglig administration och inköp av semesterhus hanteras av 12-3 administrationen

Semesterhus andel

Vi kallar samägandet av tre fritidshus, med upp till 18 veckors semester per år för - en semesterhus andel. Du tilldelas varje år ett fast antal poäng som du använder när du bokar vilken vecka och vilket hus du vill besöka - alla ägare har samma rättigheter.

Njut av semestern

Varje ägare betalar månatliga fasta kostnader för att täcka alla kostnader för de tre semesterhusen - även administrationen. Så du är inte ansvarig för administration, underhåll, utbyte av möbler etc. Du ska bara njuta av din semester med din familj och / eller vänner.

Detta är ett verkligt ägande, inte en ny form för Timeshare

Nya koncept

Detta är ett nytt sätt att äga semesterhus. Vissa kanske tycker att detta är en ny form av timeshare , men det är inte! När du äger en timeshare, äger du rätten att använda ett hem - men du inte äger någon av fastigheten.

Likvärdigt med traditionellt ägande

När du äger en semesterhus andel äger du faktiskt 1/12 del av de tre bostäderna i Spanien, vilket innebär att du är garanterad att din del av hemmen ökar i värde under de kommande åren. Därför kan du direkt jämföra en 12-3 andel med ett traditionellt ägande av ett fritidshus i Storbritannien eller utomlands. Skillnadenär att här är du ägare tillsammans med 11 andra av tre fritidshus!

Intresserad?

Om ja, fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig så snart som möjligt med mer information